Tatoeage laten verwijderen - Black Onyx

arrow-custom-Weert
Tattoo laseren
Tattoo laten zetten

Black Onyx Tattoo laseren

Heb jij spijt van je tattoo en wil jij veilig je tattoo laseren? Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te laten verwijderen. De behandeling met de geavanceerde Picolaser laat jouw tattoo veilig en snel verdwijnen. Ook als je een cover-up wil laten zetten is tattoo laseren erg geschikt; zo wordt het resultaat van de cover-up mooier en weet je zeker dat er van je oude tattoo niks meer te zien is.

Onze HBO huidtherapeuten zijn goed opgeleid en werken voor tattoo weg laseren met de nieuwste medische apparatuur. Zo ben jij er van verzekerd dat tattoo laseren veilig gebeurt en hoef je niet bang te zijn voor littekens, dat er blaren ontstaan, verbrandingen of tegenvallende resultaten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze laserkliniek is gevestigd in Valkenswaard.

86ACA53A-341B-4C70-ABD0-ACA77EDC7FE0
Astrid

Tatoeage verwijderen Black Onyx

Jouw tattoo wil je natuurlijk op de best mogelijke manier laten verwijderen. Bij Black Onyx ben je voor het verwijderen van tatoeages aan het juiste adres! Onze ervaren huidtherapeuten hebben een unieke behandeling ontwikkeld, waarmee we jouw tattoo nog sneller, beter, veiliger én met minder down time kunnen verwijderen. Hierdoor kan het aantal behandelingen die nodig zijn om de tatoeage helemaal te verwijderen wel tot de helft minder zijn!

Een tattoo verwijderen met crème daar geloven wij niet in. Met de pico laser tattoo verwijderen is een effectieve behandeling met snel resultaat. De picolaser is nieuwer en krachtiger dan zijn voorgangers als de picosure laser en de discovery pico laser. Met deze krachtige laser wordt de inkt van jouw tattoo kapot geschoten, waarna het lichaam de deeltjes vanzelf opruimt. Onze unieke nabehandeling met de focused dots behandeling zorgt ervoor dat er geen littekens ontstaan en het behandelde gebied goed geneest.

Pico laser tattoo verwijderen; sneller resultaat dan met iedere andere laser; tot soms wel de helft minder behandelingen!

  • Minder kans op littekens
  • Minder kans op complicaties
  • Ook voor gekleurde tatoeages
  • Minder pijnlijk dankzij speciale koeling
  • Altijd behandeld door een hbo huidtherapeut
tatoeage-laten-verwijderen
Astrid

Permanente make-up verwijderen PMU

Was jij ooit heel enthousiast over permanente make-up, maar heb je inmiddels spijt? Het kan zijn dat je niet meer tevreden bent over de vorm van de permanente make-up, de kleur of de plaatsing. Wij raden je aan om voor een gratis consult langs te komen. Dan kan je al je vragen stellen, legt de huidtherapeut uit hoe de behandeling verloopt, hoeveel behandelingen er nodig zijn en wat de kosten zijn per behandeling. Het aantal benodigde behandelingen hangt af hoe de permanente make-up is gezet en hoe lang geleden dit is. Permanente make-up wordt op een vergelijkbare manier als een tatoeage gezet en onze Picolaser zetten wij dan ook in bij een behandeling permanente make-up verwijderen. Tijdens de behandeling kan je een pijnlijk gevoel ervaren, maar dankzij de speciale verdoving is deze kans van pijn minder.

Tattoo verwijderen ervaring

Net als dat het zetten van een tatoeage niet geheel zonder pijn gaat, kan ook tattoo verwijderen pijnlijk worden ervaren. Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, maken onze ervaren huidtherapeuten gebruik van een speciale koeling tijdens de behandeling. Zo wordt de behandel ervaring voor tattoo weglaseren zo pijnloos mogelijk. Door de plek van de tatoeage te koelen tijdens de behandeling blijft er ook minder warmte achter in de huid. Hierdoor zal de plek sneller genezen. Tijdens en kort na de behandeling kan je een branderig gevoel ervaren op de behandelde plek. Dit gevoel verdwijnt snel.

Kosten tattoeage verwijderen

De kosten voor het laten verwijderen van een tatoeage zijn afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Om een indicatie te hebben wat de tatoeage verwijderen kosten zijn kun je zelf de cm2 van de tatoeage opmeten. Dit doe je door de lengte x de breedte van de tatoeage op te meten. Tijdens het consult voor tatoeage verwijderen zal de huidtherapeut de tatoeage nogmaals opmeten en je de kosten tattoo verwijderen per behandeling vertellen voor jouw ongewenste tattoo. Ook zal de huidtherapeut uitleg geven over de behandeling en wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling om de tattoo te laten verwijderen werken onze huidtherapeuten met de nieuwste lasers op het gebied van tatoeage verwijderen. Ook na de behandeling zal de huidtherapeut jouw huid verzorgen met een speciale crème. Heb je na de behandeling toch nog vragen over de genezing van de tatoeage? Dan kan je die natuurlijk altijd stellen per mail of door te bellen.

Helaas vergoed de zorgverzekering de tattoo verwijderen kosten niet. Wel hebben wij een actie tattoo verwijderen om deze behandeling voor jou zo voordelig mogelijk te maken.