Reviews / beoordelingen | Black Onyx

arrow-custom-Weert

Reviews Black Onyx

Lees hier hoe klanten van Black Onyx ons hebben ervaren na een bezoek in onze Tattoo shop in Valkenswaard. Uiteraard hopen wij dat je tevreden bent met je tattoo of piercing en vinden het leuk als je beoordeling achterlaat op onze website.

Manolito Molemans

Wat is die gast goed zeg echte kunstenaar top tattoo laten zetten zeer professioneel spontane gast

Nina G

Vandaag tattoo laten zetten, heel mooi gezet en fijne sfeer! 🙂

4-3-2023
Vandaag weer nieuwe tattoos laten zetten heel blij mee, vooral omdat het in een totaal andere stijl is 🙂

Jacqueline Gijsberts

SUPPER blij met mijn 3 D tattoo
Zeker een aanbeveling en kom zeker nog eens terug voor de volgende tattoos
Services: Tattoos bijwerken, Memorial tattoos

Lisanne Van Wijngaarden

Afgelopen woensdag heb ik samen met een vriendin een tattoo laten zetten. Hij was heel vriendelijk en denkt met je mee en neemt de tijd voor je. Is goed in advies geven en fine line tattoos zetten. Echt een topper en een aanrader!

Femke Hoeks

Samen met een vriendin tatoeages gaan zetten. Top tattoo shop! Super fijn geholpen met nieuwe tatoeages. Eerlijke meningen over ideeën en super vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Services: Tattoos met fijne lijnen, Tatoeages

Dick Giebelen

Een erg enthausiaste gozer die met zelfvertrouwen doet waar die goed in is...super strakke tattoages zetten! Is erg netjes en wil graag een perfect plaatje neerzetten, hij denkt hiervoor ook zelf mee in het ontwerp. Ik zou zeker een keertje terugkomen voor een volgende!

Patricia Heijmans

Vandaag m'n tattoo laten zetten. Wat een prachtige strakke dunne lijntjes en volgen alle contouren. Gerardo is echt een vakman. In overleg hem de vrije hand gegeven en ben er echt zó blij mee. Ik kom zeker nog een keer terug...

demi

Gerardo is goed in zijn werk, werkt met passie en denkt fijn mee. Gezellige sfeer & erg klantvriendelijk. Ik heb twee mooie tattoos laten zetten, erg blij met de dunne lijntjes. Zeker een aanrader!

Robin Janssen

Samen met een vriendin 4 tattoos laten zetten, mega vriendelijk super goede en leuke sfeer in de shop! Ze geven super eerlijk en goed advies!! Top zaak echt een aanrader!
Services: Tatoeages, Tatoeages afwerken

N Janssen

Na een zeer slechte ervaring met een andere tattooshop te hebben gehad ben ik hier aan het eind van de dag met een grote glimlach vertrokken! Het vertrouwen in het tatoeëren is volledig hersteld door een prachtplaat op mijn bovenarm. Heb hier een top ervaring gehad samen met mijn vriendin! Super gezellige mensen die zeer professioneel werk afleveren! We komen snel weer langs moat!

Marielle Van Erp

Bij de de dame die de piercings zet geweest. Dit omdat mijn (elders gezette) piercings niet lijken te genezen. Ze heeft goede informatie gegeven over genezingsproces. Wat wel en vooral niet te doen. Zeer ontspannen sfeer. Kijk er naar uit om, nadat ze genezen zijn, leuke modelletjes door haar te laten vervangen.

Bastian Gebbink

Verschillende tattoos laten zetten wat een top artist een zekere aanrader niet twijfelen gewoon gaan.

Caria van Rijs

Als het kon gaf ik 10 sterren!! Wat heb ik een mooie tattoo erbij. Echt mijn complimenten voor jouw werk, maar ook voor de service, vriendelijkheid, fijne sfeer en jouw eerlijke advies. Echt een top artiest ben je. Dankjewel Gerardo!

Martien Konings

ben met mijn dochter geweest zeer goed behandeld en mooie strakelijn werk tofe gozer en vrouw zeer begrip vol naar de mensen
Service: Tatoeages

Renee Van den heuvel

Super gezellige en professionele shop, er word mee gedacht voor een ontwerp die bij je past en de tattoo's zijn super strak en mooi gezet. Blij mee thanks tot de volgende!

Taryn Van Zon

Hier geweest voor mijn allereerste tattoeage. Heel goed gerust gesteld en erg tevreden met het resultaat. Echt een aanrader!
Service: Tattoos met custom lettering

Sanne Zaal

Dit is echt een vakman. Je ziet dat hij passie heeft voor zijn werk. En ik kan gewoon niet in woorden beschrijven hoe blij ik ben met mijn tatoeage. Gewoon echt de meest fijne sessie welke ik heb meegemaakt. En super lieve en vriendelijke mensen. Gerardo je bent echt een kanjer. Thnx

Peter Zijlmans

Mijn dochter toevertrouwd aan Ger. Toen ik haar weer op hing halen wat gesproken over mijn eigen tattoos hij kwam meteen met goede adviezen en ideeën, ik kan niet wachten om later dit jaar in de nieuwe shop langs te gaan!!

Silja But

Vandaag een helemooie tattoo gezet enorm met ze gelachen ik zal zeker snel terug komen
Service: Tattoos met fijne lijnen

Berdien Spijkers

Gerardo is is een echte kunstenaar!!! Na overleg een prachtige rugplaat ontworpen, heb inmiddels heel wat uren in de stoel gezeten het resultaat is prachtig en het zijn gezellige dagen. Een echte professional!

jeroen van den Berkmortel

Een mooie gezellige shop en goede tattoo artiest. Kom hier zeker terug !!! See you next time
Service: 3D fotorealistische tattoos

Channa van Miert

Zo ontzettend blij met m’n tattoo! Heeeeeeel dun/fine lining gezet, echt prachtig! En super vriendelijk !
Service: Tattoos met fijne lijnen

Werka Lobo

Heel leuk personeel en een gezellige sfeer! De tattoo is ook erg mooi geworden echte fine line zeker aan te raden!

Diana Bok

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Vorige maand een tatoeage laten zetten, ik vond het een ontzettend fijne ervaring. De shop is schoon en netjes ingericht
De tatoeëerder stelde me op me gemak en we hadden goed overleg waar de tatoeage het best tot zijn recht kwam.
Het was een waar uitje!!
Dank je wel en ik kom zeker terug

Mayka Van Den Hurk

Gezellige leuke goede tattoo artiest! Neemt alle tijd en denkt mee..zin in de volgende afspraak! Zeker aan te raden!

rachel retera

hele goede en gezellig man zeker een aanrader

Megan 1998

Vriendelijk ontvangen, mooi ontwerp gemaakt door de artist zelf, ze namen alle tijd, flinke dosis humor, goede prijs/kwaliteit verhouding, één woord fantastisch!
Service: Tatoeage-ontwerp

Ramon Theunissen

Positief: Hygiëne en netheid, Professionaliteit
Echt een vakman hij weet precies wat ie doet, een hele schone zaak , heel hygiënisch , heel vriendelijk . Echt een top zaak . Hij heeft een tatoeage gezet boven mijn verwachtingen ,
Ik laat me door niemand anders tatoeëren. Echt een aanrader! !

Sharon Sanders

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit
Verschillende tattoos laten zetten en zal hier altijd blijven komen, super blij met al het resultaat. Mijn trots, me rug hier ook laten zetten. Altijd leuke sfeer en goed gezelschap. Lekker vlotte babbelaar🤣❤️

Indy v.Hooff

Zeer professioneel. Nemen de tijd voor hun werk. Doen ook handschriften voor tatoeages wat voor mij ook fantastisch was.

Marloes Poppel van

Hele gezellig fijne mensen in deze shop, zeker een aanrader om naar toe te gaan! Denken super fijn mee over het ontwerp, passen het aan op wat jij wil.

Boym Rijkers

Samen met een vriendin langs geweest. De tatoeages zijn netjes gezet en er hangt een fijne sfeer in de shop!

H h

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Een top tattoeerder, hij heeft diverse tattoo,s bij mij gezet en ze zijn allemaal fantastisch geworden ,hij is een zeer ervaren en goeie tattoeerder ,die ik iedereen aanraad .Ik ga nooit meer naar een andere tattoeerder .

Daniek Arts

Super goede tattoeerder, heel gezellig en super mooi en strak werk! Kom hier zeker nog een keertje terug.

Dewi van Leuken

Het personeel is erg gezellig en denkt ook echt met je mee. Ze zijn langer opengebleven omdat ik ver weg woon. Ik heb een hele fijne ervaring gehad.